Hoe wordt Apeldoorn super gastvrij?

Standaard

IMG_2973De Expeditie legt aan op een aantrekkelijke landingsplek in Apeldoorn: het gebouw Tot2021 waar Wytze Kuijper onze gastheer is. Hij daagt de groep uit om te kiezen voor het project waar we Apeldoorn fantastisch gastvrij gaan maken. Top Toeristische Attractie, Apeldoorn Groen en Aantrekkelijk, het zijn enkele van de vergezichten waar studenten door middel van human-centered design vorm aan kunnen geven. Wytze daagt ons uit om de mens centraal te stellen en alle touchpoints in de guest journey richting Apeldoorn, diepgaand te onderzoeken en te verbeteren. De repons van studenten is erg positief, want hier liggen kansen om echt iets te realiseren. We zijn aangemeerd, de trossen kunnen los… in week 1.8 valt de beslissing wie dit project gaat aannemen. Spannend!

Advertenties

Eén reactie »

 1. De herinnering aan het bezoek van de studenten van Saxion die deelnemen aan de Expeditie borrelt nog vaak in mij op.
  Hoe mooi is het om hun denkkracht, ervaring, inspiratie en enthouisasme te mogen inzetten op het vraagstuk HOE maken we Apeldoorn super gastvrij?
  Dat er veel te onderzoeken is evident. Wat we gaan onderzoeken stem ik graag samen met jullie af in ons eerst volgende treffen na jullie keuze moment. Waar worden jullie blij van en hoe creeren we tevens aandacht voor waar we mee bezig zijn.
  Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.

  met een horizonverruimende groet,

  wytze kuijper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s