Op de Bodem van het Hotel: Orkater’s nieuwe voorstelling

Standaard

2014 is het jaar van Hotels in de kunsten. Wat is het toch met hotels? Op de een of andere manier spreken ze dit jaar enorm tot de verbeelding.

Na het kinderboek Hotel De Grote L van Sjoerd Kuyper, de literaire bundel Hotelverhalen van Joseph Roth en de film The Grand Budapest Hotel, is er nu de nieuwe voorstelling van muziektheater Orkater (jeweetwel, van Alex van Warmerdam). Een uitzinnige productie vol decadentie en humor, brutaal en muzikaal. Gaat over een all-inclusive hotel waar verveelde gasten vermaakt willen worden, en het personeel zich te buiten gaat in een geheime rookkamer ver van de gasten… Wat is dit voor hotel? Het tart alle beschrijvingen. Zin om dit te gaan meemaken? Vanaf 12 april is deze hotel-fantasie te zien in de Stadsschouwburg te Amdterdam en daarna op tournee.

..en meld je ook even op de website en facebookpagina. Hele leuke interactieve pagina’s met The Making Of-filmpjes.

 

 

Advertenties

Eén reactie »

  1. Mooi clipje. Blijkbaar spreken hotels enorm aan omwille van hun imposante gebouwen, grote balies en wat er zich in elke kamer zou kunnen afspelen…Misschien daarom de grote aandacht die de hotels nu krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s