Project: @Tot2012, gastvrij innovatieplatform in Apeldoorn

Standaard

wytze kuijperWytze Kuijper ontmoet ik in Klein Berlijn, een inspirerende plek op loopafstand van het NS station in Apeldoorn.

Wytze is geboeid door transities. Als conceptueel planoloog planoloog staat hij aan de basis van het opwindende project Houdbaar tot 2021. Dit is de naam van de nieuwe bestemming van het oude ROC gebouw aan de Molenstraat, ook vlak bij het station. Deze locatie wordt een springlank voor nieuwe initiatieven in de stad. Een plek waar oude en nieuwe ambachten samen komen in een gastvrije en dynamische omgeving, en elkaar kunnen versterken. Er zijn zoveel issues die vragen om een oplossing, en die wil Wytze dolgraag aanpakken met dit open concept.  Zijn ideaal is om een plek te creeren waar mensen in Apeldoorn blij van worden omdat ze daar zichzelf kunnen uiten door middel van passie en vakmanschap. Duurzame business modellen vormen hier de basis.

Wytze is een aanstekelijk verteller en een ervaren ondernemer en netwerker. Hij herkent zich in het beeld van een pionier, die graag aanhaakt bij de Expeditie. Wytze nodigt daarom de deelnemers van de Expeditie uit om:

  • kennis te maken met het netwerk van Tot 2021: mensen in Apeldoorn die innovatie van de stad voor ogen hebben en dit gaan realiseren
  • gebruik te maken van de ruimte Tot 2021 voor bijeenkomsten, debatten, activiteiten
  • onderzoek te doen naar gedrag en wensen van de burgers van de stad Apeldoorn
  • creatieve bijdragen te leveren aan het project Tot 2021

Tot2021

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s