Pioniers: Het Nieuwe Ondernemen volgens Annelou

Standaard

Annelou van Griensven

Annelou van Griensven, inititiatiefnemer van Dynamic Food Showroom, leert mij in een inspirerend gesprek wat Het Nieuwe Ondernemen kan zijn:

  • Denk kritisch. Stel vragen bij de huidige situatie.
  • Ontwikkel je ideaal. Wat zie je, wat wil je?
  • Doe onderzoek. Verzamel kennis en bouw verder aan je ideaal.
  • Experimenteer. Start, verbeter, ruim obstakels uit de weg.
  • Houdt je ideaal voor ogen.
  • Denk in samenwerking. Gebruik social media om mensen bij je plan te betrekken.
  • Turn strangers into friends: betrek mensen, zoek experts en denk in termen van 1+1=3
  • Houdt vol, ga constructief om met tegenslagen.
  • Denk creatief. Combineer en innoveer.

Dynamic Food Showroom is inmiddels een bloeiend project: een eetcafe annex showroom waarin kennis gedeeld wordt over voedselsystemen van de toekomst. Op zaterdagvonden wordt gekookt en gepraat op Kweekland in Arnhem, van nog zo’n nieuwe ondernemer: Steven Koster, verbindend ondernemer in de stad.

De link met de Expeditie? Dynamic Food is een van onze partners en delen hun ervaringen met de teams.

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s